Oh Oh Den Haag OpenOh Oh Den Haag Open op 11 mei

De 3e editie van de Oh Oh Den Haag open vindt plaats op 11 mei bij Houtrust Squash in Den Haag. Dit hebben de organisatoren Sebastiaan Weenink en Marc ter Sluis bekend gemaakt. Na de succesvolle edities in 2017 en 2018 met meer dan 120 deelnemers per event kijken de heren ook dit jaar weer uit naar een super toernooi met veel leuke wedstrijden.

Net als vorig jaar zullen de heren A in een PSA Closed satellite toernooi spelen. Hierdoor krijgen nationale en internationale talenten/spelers de kans om punten te halen voor de PSA World Ranking. Dit schema zal bij 32 deelnemers starten op donderdagavond 9 mei. Bij 16 deelnemers zal op vrijdag 10 mei worden gestart.

Daarnaast kan worden gespeeld in de traditionele categorieën op zaterdag 11 mei. Heren B, C en D en Dames A, B, C en D. Om het toernooi goed te laten verlopen is er een maximaal aantal deelnemers gesteld per categorie en hebben de spelers in Heren C en D de mogelijkheid om hun eerste wedstrijd te spelen op vrijdagavond 10 mei.

De kosten voor het toernooi bedragen 15 euro. Voor 10 euro extra kunnen de deelnemers genieten van een heerlijk buffet op zaterdagavond. Inschrijven kan door hier te klikken of te mailen: marctersluis@hotmail.com.

Reacties

  • Elmer Hogervorst
    Elmer Hogervorst

    Valt weer samen met het EK < 15 en < 17. Jammer!

    26 maart 2019 om 13:18

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?