Nederlandse dames snel klaar in TexasNederlandse dames snel klaar in Texas

Voor Milou van der Heijden (PSA-29) en Tessa ter Sluis (PSA-91) was de J Warren Young Memorial Texas Open 2019 in Dallas een toernooi om snel te vergeten. Beide Nederlandse dames verloren hun eerste en laatste wedstrijd.

Voor ter Sluis eindigde het toernooi in de eerste ronde. Ze verloor met 3-0 in 20 minuten van Haley Mendez (PSA-45), maar dat is totaal geen schande. De Amerikaanse staat 46 plekken hoger op de PSA World Ranking.

De nederlaag voor van der Heijden was misschien niet helemaal verwacht. Zij speelde tegen Victoria Squash Rotterdam speelster Tinne Gilis (PSA-43) uit België. Vorig ronde deze tijd won de jongste Gilis zus ook al van Nederlands beste speelster en ook nu won ze in extremis in de 65-minuten durende partij: 11-4, 11-9, 7-11, 11-13, 11-8).

Klik hier voor alle uitslagen van de Texas Open 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?