Bharos verovert wildcard DPD Open SquashBharos verovert wildcard DPD Open Squash

Roshan Bharos doet volgende week mee aan de DPD Open Squash 2019 dat van 9 tot en met 14 april plaatsvindt in het nieuwe hoofdkantoor van DPD Nederland in Oirschot. De 24-jarige Nederlandse squasher versloeg in een speciale DPD Open Wildcard Play-Off zijn vier jaar jongere landgenoot Thijs Roukens met 12-14, 16-14, 7-11, 11-3, 11-5.

In de openingsronde van het met $212,000 gedoteerde nieuwe PSA World Tour Gold evenement moet Bharos (PSA-234) het op dinsdag 9 april om 20:45 uur opnemen tegen Joel Makin (PSA-15) uit Wales.

Eerder op de openingsdag komen Milou van der Heijden (PSA-31) en Tessa ter Sluis (PSA-87) al in actie in het damestoernooi. Nationaal kampioene Van der Heijden, die aan de hand van haar ranking rechtstreeks is toegelaten tot de DPD Open, speelt dinsdag 9 april om 20:00 uur op de ASB Glass Court tegen Millie Tomlinson (PSA-22) uit Engeland. Ter Sluis treft om 14:00 uur de Egyptische Yathreb Adel (PSA-87).

Naast Van der Heijden en Ter Sluis doet bij de dames de gehele mondiale top-10 mee aan het op één na grootste squashtoernooi in Europa. Bij de mannen hebben acht top-tien spelers zich ingeschreven. Onder meer wereldkampioenen Ali Farag en Nour El Sherbini zijn volgende week dan ook present in Nederland.

De DPD Open Squash 2019 vindt plaats op een volledig glazen squashbaan die in het sorteercentrum van DPD Nederland in Oirschot (adres: Westfields 1410) wordt opgebouwd. Ook vinden er acht eerste ronde wedstrijden plaats bij Squashtime in Eindhoven (adres: Vijfkamplaan 22). Het speelschema voor de DPD Open Squash 2019 is te vinden op dpdopensquash.com en de website van de PSA.

Kaarten voor het evenement, dat wordt georganiseerd door de PSA, Squash Bond Nederland en TMG Squash, zijn te koop via Ticketmaster.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?