Voorbeschouwing 11 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

Aanstaande woensdag is het alweer tijd voor de 11 speelronde van de DPD Heren Squash Eredivisie. Op het programma een paar mooie wedstrijden.

Zo speelt koploper Coulisse / Twente een thuiswedstrijd tegen de nummer acht LetmedoIT Squash Utrecht. Twente speelt met de Engelsman Angus Gillams (PSA-123) op één, hij zal tegen Sebastiaan Weenink spelen. Op twee zal de Duitser Lucas Wirths het opnemen tegen Tom Hoevenaars en op drie de mooiste pot op papier: Nederlanders Bastiaan Meulenbelt en Niels Hoevenaars.

Coulisse/ Twente wordt op de voet achtervolgd door nummer twee CS Drachten / Froncuser. Die zullen thuis aantreden tegen 'MeerSquash. Op papier een lastige avond voor de Drachtenaren. Op één zal Ben Coleman (PSA-49) het opnemen tegen de kersverse nummer vijf van de wereld Paul Coll (PSA-5). Op positie twee zullen Mahesh Mangaokar (PSA-67) en de Duitser Tim Weber het tegen elkaar opnemen. De laatste wedstrijd zal gaan tussen het jonge talent Thijs Roukens (PSA-264) en de routinier Bart Ravelli. Ook hier lijkt de openingswedstrijd het meest spannend te worden.

De nummer drie van de ranglijst en kanshebber op de titel, Victoria Rotterdam speelt een lastige uitwedstrijd bij DKTP.it/MAX Beverwijk. Kopman van de Rotterdammers, Cameron Pilley (PSA-38), neemt het op tegen de Engelsman Josh Masters (PSA-54). Hierna zullen Nederlands kampioen Piëdro Schweertman en de Spanjaard Iker Pajares (PSA-59) de baan op gaan. Als laatste nemen Joeri Hapers (PSA-138) en Roberto Kalshoven het tegen elkaar op.

De laatste wedstrijd zal gaan tussen Labee Group/ Squash Ridderkerk en Squash City Amsterdam. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd om uit de degradatiezone te komen. Ridderkerk laat er geen gras over groeien en speelt met Lucas Serme (PSA-33) op één. Hij zal het opnemen tegen Marc ter Sluis (PSA-266). Op twee gaat het tussen de Nederlanders Rene Mijs en Roshan Bharos (PSA-234), die onlangs zijn wildcard voor de DPD Open veilig stelde. De laatste wedstrijd, maar die is als eerste de baan op gaan gaat tussen Fabien Verseille en Nick Kuys.

Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema van de DPD Heren Squash Eredivisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?