Van Hal en Hoevenaars winnen HutSpot 2019Van Hal en Hoevenaars winnen HutSpot 2019

Afgelopen weekend vond de 20ste editie van de Hutspot Dubbelkampioenschappen plaats in Hillegom. Met 72 teams en een vol schema begonnen vrijdagavond de eerste wedstrijden. Zaterdag ging het toernooi verder.

De Hutspot wat jaarlijks gespeeld wordt is één van de grootste dubbeltoernooien in ons land. Er wordt gespeeld in één groot schema waarin elk niveau tegen elkaar komt. Dit jaar ging de titel naar Tom Hoevenaars en Donny van Hal die in de finale wisten te winnen van Nico Piek en Nicolas Hermans met 2-1. Voor de Utrechter Hoevenaars een speciale editie aangezien hij voorgaande jaren altijd tweede werd met een andere partner. De derde plek ging dit jaar naar Frank Goossens en Nick Kuys. Zij wonnen in de strijd om het brons van Guido Ploem en Urbano Farro.

De mix titel werd gewonnen door Rogier Monsma en Judith Diepeveen die overal vijfde werden. Nadia Saidi en Marije van der Jagt werden het beste dames duo. Na alle wedstrijden barste het grote feest los met dit jaar als thema "the golden twenties"

Bekijk hier het volledige schema en alle uitslagen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?