Maas tiende op EK SquashMaas tiende op EK Squash onder 19

Fleur Maas is tiende geworden tijdens het EK Squash onder 19 dat de afgelopen dagen werd gespeeld in Praag. De nummer 3 van Nederland had als plaatsing 9 tot 12 meegekregen en maakt dat dus waar.

Na een bye in de eerste ronde trof Maas landgenote Gabi Fritsche, die ze in straight games versloeg. Bij de laatste 16 was Alina Bushma helaas met 3-2 te sterk (11-4, 7-11, 5-11, 11-6, 11-7). Via twee winstpartijen (3-0 en 3-1) verloor ze nipt voor de 9e plek van Cristina Tartarone (11-9, 11-9, 3-11, 11-9).

Fritsche eindigde uiteindelijk op een 26e plek in het damesschema. Bij de heren was Tjeu Dubbeldam de hoogst genoteerde. Hij werd 29e. Henrico van der Vegt (35e) en Luke Stauffer (38e) waren de andere twee Nederlanders. 

Vanaf morgen start het teamtoernooi waar Nederland ook aan deel zal nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?