El Gouna International Squash Open van start

De El Gouna International Squash Open 2019 in Egypte is vandaag begonnen met de eerste ronde wedstrijden. Bij het World Serie toernooi doen alle grote spelers mee. Ook titelverdediger Marwan Elshorbagy (PSA-11) en Reneem El Welily (PSA-1) zijn van de partij. 

Bij de mannen zal het  voor Marwan Elshorbagy een lastige opgaven zijn om de titel nogmaals te winnen. In de tweede ronde treft hij direct hoger geplaatste Mohamed Abouelghar (PSA-8). Wereldkampioen Ali Farag (PSA-1) staat als eerste geplaatst, Mohamed Elshorbagy (PSA-2) als tweede en de top vier wordt gecompleteerd door Tarek Momen (PSA-3) en Karim Abdel Gawad (PSA-6). Bij de mannen doen er geen Nederlanders mee. 

Tot tegenstelling bij de mannen doet bij de vrouwen wel een Nederlandse mee. Milou van der Heijden (PSA-31) speelt in de eerste ronde vandaag tegen Danielle Latournea (PSA-37). Paar statistieken, Milou heeft nog nooit verloren van haar Canadese tegenstandster. De laatste keer dat de twee elkaar troffen was in 2015. Ook staat de Nederlands Kampioene hoger geplaatst. Mocht Milou winnen dan treft zij in de tweede ronde Salma Hany (PSA-14). 

De plaatsingslijst bij de dames zal aangevoerd worden door Raneem El Welily (PSA-1), die vorige week nog de DPD Squash Open 2019 wist te winnen. Tweede geplaatst staat Nour El Sherbini (PSA-2). Volgens het schema zal zij in de halve finale spelen tegen de nummer vier geplaatste Camille Serme (PSA-4). Aan de andere kant van het schema bevindt de nummer drie geplaatste Nour El Tayeb (PSA-3). De gehele top vier speelde vorige week in Eindhoven mee en stonden ook in de halve finales tegen elkaar. 

Wil jij het toernooi volgen alle uitslagen bekijken en de livescoring volgen? Klik dan hier en bekijk alles. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?