Farag en El Welily pakken El GounaFarag en El Welily pakken El Gouna International

Ali Farag (PSA-1) en Raneem El Welily (PSA-1) waren afgelopen weekend de beste tijdens de El Gouna International 2019. Beide versloegen een landgenoot in de finale.

El Welily verdedigde haar titel succesvol. De nummer één van de wereld had het lastig tegen Nouran Gohar (PSA-8), die knap de finale had gehaald, maar won toch met 3-1 (11-8, 7-11, 12-10, 11-6). In tegenstelling tot tijdens de DPD Open, kwam ze nergens in het toernooi écht in de problemen.

Ook Farag kende een prima toernooi, al kwam hij een paar keer serieus in de problemen. Diego Elias (PSA-11) en Tarek Momen (PSA-3) dreven hem tot zware vijfsetters, die de DPD Open winnaar wel in zjn voordeel besliste. In de finale trof hij in Karim Abdel Gawad (PSA-6) de nummer 6 van de wereld. De ex-wereldkampioen is op de weg terug, maar kon niet voor een stunt zorgen (11-9, 12-10, 11-3). 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?