NK dubbel 1 en 2 juni in EindhovenNK dubbel 1 en 2 juni Squashtime Eindhoven

Voor het tweede jaar op rij zal het Nederlands Kampioenschap Dubbel plaatsvinden op de banen van Squashtime in Eindhoven.

Na de DPD Open en het EK <15 en <17 is dit het derde grote evenement in 2 maanden tijd wat zal plaatsvinden in het altijd gezellige Brabantse Eindhoven. "Ieder toernooi heeft zijn eigen dynamiek qua gezelligheid en is een kado om te mogen "hosten" voor de squashcommunitie hier in Squashtime" aldus Sjef van der Heijden.

"Maar het NK Dubbelheeft wel een heel speciaal plekje in mijn hart, want naast het feit dat dubbelen op een squashbaan een geweldig spel is, is de sfeer die op dit soort toernooien hangt uniek en niet te vergelijken met enig ander toernooi" gaat hij verder.

Om het allemaal nog een stukje gezelliger te maken zullen ze op zaterdag avond na de wedstrijden een feestavond organiseren om onder het genot van een biertje of wijntje de wedstrijden nog eens grondig te evalueren en eventueel de taktieken voor de zondag vast voor te bespreken. Dit alles natuurlijk met een leuk muziekje. De mogelijkheid bestaat daarnaast om kosteloos te overnachten in het centrum.

Heb je jezelf nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel en vergeet ook om binnen je eigen club om enthousiast te maken, zodat ze het record van 154 deelnemers zullen overtreffen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?