Van der Heijden niet langs Evans in ManchesterVan der Heijden niet langs Evans in Manchester

Milou van der Heijden (PSA-32) heeft na haar overwinning eergisteren in de eerste ronde van de Manchester Open Squash 2019 gisteren niet kunnen stunten. In de tweede ronde was de mondiale top-10 speelster, Tesni Evans (PSA-9) met 3-0 te sterk.

In de eerste ronde kende van der Heijden met Rachael Chadwick (PSA-63) een prima loting. Na drie snelle games was de wedstrijd ook in het voordeel van de Nederlandse beslist (11-7, 11-5, 11-2). Gisteren trof ze echter een tegenstandster van een ander kalibier. Tesni Evans bleek, net als tijdens het EK voor landenteams en tijdens het laatste WK Squash, te sterk (11-7, 11-9, 11-3). Vanaf november staat Evans al onafgebroken in de top-10 en de uit Wales afkomstige speelster lijkt haar plek in de top-10 ook niet snel kwijt te raken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?