Nederland derde op EKNederland derde op EK onder 15

Het Nederlands team onder 15 is derde geworden tijdens het EK Jeugd, dat afgelopen week werd gehouden in Eindhoven. Alleen in de poule en in de halve finale werd verloren.

Met Rowan Damming, Sam Gerrits, Naomi Nohar, Hjalmer Mols en Elfi Markus kon het Nederlands team onder 15 beschikken over een zeer sterke selectie. In de poule werden Duitsland, Zweden en Griekenland achter elkaar met 3-0 van de baan getikt. Ierland was echter te sterk (alleen Nohar won), waardoor Nederland tweede werd in de poule. In de kwartfinale werd Spanje knap verslagen (2-1 winst), maar daarna stokte het tegen het sterke Engeland (3-0). In de strijd om het brons waren ze echter wel weer on fire. Hier werd Wales met 2-1 verslagen.

Ook het Nederlands team onder 17 kwam in actie. Zij haalden hun plaatsing door uiteindelijk tiende te worden. Het team, bestaan uit Knut Hogervorst, Pieter de Loos, Lianka Radzyminski, Romeo Marino en Annamarcia Machalova verloor alleen van hoger aangeslagen tegenstanders.

Klik hier voor alle uitslagen van het afgelopen EK.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?