Uptdate DPD Heren Eredivisie speelronde 14

Kleine update voor de laatste en spannende speelronde in de DPD Heren Eredivisie. Twee teams missen spelers waardoor de competitie bijna gespeeld is. 

Bij degradatie kandidaat nummer één LetmedoIT Squash Utrecht valt kopman Mohamed Abouelghar (PSA-9) weg waardoor iedereen een plek opschuift en op positie drie de Argentijn Fransisco Obregon erbij komt. Hierdoor lijkt Utrecht geen kans meer te maken om de wedstrijden te winnen en eventueel handhaving af te dwingen. Ook betekent dit dat Victoria Squash Rotterdam de titel bijna niet meer kan ontgaan. Komt er een grote stunt vanavond in Rotterdam of is het al gespeeld? 

Ook bij de wedstrijd tussen 'MeerSquash uit Hoofddorp en Labee Group/ Squash Ridderkerk valt een kopman weg. Bij de club uit Ridderkerk doet Mathieu Castagnet (PSA-28) niet mee en valt Fabien Verseille in. De Fransman zal op drie spelen tegen Tom Schreurs. Hierdoor schuiven Carlos Cornes en Rene Mijs een plekje door. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?