Victoria Squash Rotterdam pakt de titel

Victoria Squash Rotterdam heeft gisteravond het kampioenschap bij de DPD Heren Eredivisie weten te winnen. De ploeg won op de laatste speeldag van LetmedoIT Squash Utrecht met 12-0. Hierdoor degradeert Squash Utrecht naar de eerste divisie. 

Woensdagavond vond de laatste speeldag van de DPD Heren Eredivisie plaats. Vooraf hadden CS Drachten / Froconsur en Victoria Squash Rotterdam de kans om de titel te pakken. Victoria ging met 5 punten voorsprong de laatste avond in en wist deze ook vrij simpel te winnen, waardoor het team onbedreigd de titel kon pakken.

Ook de uiteindelijke nummer twee CS Drachten / Froconsur won 12-0 van Coullisse Twente, die uiteindelijk op een vijfde plek eindigde. Derde in de competitie is DKTP.IT / MAX geëindigd die dezelfde aantal games gewonnen heeft als 'MeerSquash uit Hoofddorp, maar één game minder tegen gehad heeft waardoor 'MeerSquash naar de vierde plek wordt verwezen. 

Ook onderin het schema was het nog spannend. Vooraf konden Labee Group / Squash Ridderkerk, Squash City en LetmedoIT Squash Utrecht degraderen. Squash City liet er geen gras overgroeien en pakte de volle 12 punten. Ook Labee Group / Squash Ridderkerk trad sterk aan tegen 'MeerSquash en pakte daar 4 punten, wat eindelijk genoeg bleek voor één na laatste plek. LetmedoIT Squash Utrecht kreeg 12-0 klop en speelt komend seizoen één divisie lager.

Vanuit de eerste divisie krijgen we een oude bekende in de DPD SBN Heren Eredivisie. Squash Almere zal zich komend jaar weer mengen in de hoogste divisie van ons land.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?