Paderborner SC pakt de dubbel in DuitslandPaderborner SC pakt de dubbel in Duitsland

De Duitse topclub Paderborner SC heeft weer de dubbel gepakt in Duitsland. Black & White RC Worms was er bij de mannen dicht bij om voor een stunt te zorgen, maar het was de club van Simon Rösner (PSA-5) die uiteindelijk de schaal kreeg uitgereikt.

Bij de vrouwen was er van enige spanning geen sprake. Franziska Hennis had het heel moeilijk met Saskia Beinhard (11-7, 9-11, 11-9, 18-20, 11-9) waarbij beide vrouwen elkaar tot het uiterste dwongen. Hierna was de partij echter snel gedaan. Amanda Sobhy (PSA-8) en Ineta Mackevica waren snel klaar met Nele Gilis (PSA-24) en Sharon Sinclair. In beide gevallen werd het 3-0.

Ook de mannen haalde Paderborner simpel de finale. Met Simon Rösner, Raphael Kandra (PSA-13) en Nicolas Mueller (PSA-25) in het team zijn ze misschien wel het sterkste team van Europa. Toch was Black & White RC Worms heel dicht bij de overwinning. Carsten Schoor won met 1-3 van Viktor Byrtus, waarna Kandra niets heel liet van Tim Weber (3-0). Door een klinkende 0-3 overwinning van Paul Coll (PSA-6) op kopman Rösner hadden de mannen van RC Worms nog maar één game nodig. Deze kwam er echter niet. Mueller won in straight games van Jen Schoor (11-4, 11-9 11-8).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?