Van der Heijden gelijk klaar in HullVan der Heijden gelijk klaar in Hull

Milou van der Heijden (PSA-32) is er helaas niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken van de British Open Squash 2019. Lisa Aitken (PSA-42) bleek gisteren te sterk voor de Nederlandse.

Voor van der Heijden zit het squashseizoen 2018-2019 er bijna op. Vanaf september vliegt ze al de wereld over en kwam ze in 16 toernooien in actie. Oktober was haar beste maand toen ze achter elkaar zowel tijdens de Netsuite en US Open de tweede ronde haalde. Ook werd ze weer Nederlands kampioen en boekte ze in Annecy een knappe zege op de PSA World Tour.

De laatste twee maanden gaat het echter wat minder. In Texas, Eindhoven en tijdens de El Gouna werd verloren. Ook gisteren kon ze niet opboksen tegen de Schotse Lisa Aitken (11-4, 11-8, 11-7). Met de uitschakeling van de Brabantse verdwijnt ook gelijk de laatste landgenote uit het toernooi.

Klik hier voor de gehele draw van de British Open 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?