Kwartfinalisten British OpenKwartfinalisen British Open 2019 bekend

De kwartfinalisten van de British Open 2019 zijn bekend. In Hull strijden er zowel bij de mannen als bij de vrouwen nog acht spelers voor de prestigieuze titel.

Bij de vrouwen staat de top-7 van de PSA World Ranking 'gewoon' in de kwartfinale. Vooral Nour El Tayeb (PSA-3) ging door het oog van de naald. Zij won met 13-11 in de vijfde van Annie Au (PSA-11). De grote afwezige is Laura Massaro (PSA-10). De uit Engeland afkomstige Massaro stopt na dit seizoen en kreeg tijdens de British Open in de tweede ronde al klop van de Belgische Tinne Gilis (PSA-39). In de ronde die volgde verloor zij vervolgens van haar oudere zus Nele. Het is voor de oudste Gilis zus haar beste resultaat so far. Vandaag treft zij in Camille Serme (PSA-4) een tegenstandster van formaat.

Ook bij de heren zien we een verrassende naam bij de laatste 8. Mazen Hesham (PSA-34) stond vier jaar geleden 13e op de PSA World Ranking, maar raakte vervolgens geblesseerd. Dit seizoen lijkt hij echter weer op de weg terug met deze kwartfinale tot gevolg. Hij treft vandaag de in Nederland woonachtige Paul Coll (PSA-6). Met uitzondering van Diego Elias (PSA-8) zijn de overige leden van de top-8 gewoon van de partij vandaag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?