Geslaagde DPD NK Dubbel 2019 in Eindhoven

Afgelopen weekend vond in Eindhoven het DPD NK Dubbel 2019 plaats. Net zoals vorig jaar werd dit een groot succes. Met in totaal 127 spelers werden er in 9 categorieën prijzen verdeeld.

Te beginnen bij de Mix Subtop categorie. Hier wisten Rene Willems en Mignon Willems te titel te winnen. Tweede werd Rob Kruip en Evi Pijnenburg. Het brons ging naar het duo Dimitri Motz en Nicole Overdest. In een categorie hoger bij de Mix Top waren het allemaal laag geplaatste teams die met de bekers naar huis gingen. Nummers 9t/m16 geplaatste Frank Sevenhuijsen en Rianne van Mourik wonnen het brons. Het zilver ging naar Hoofddorpers Joeri Steinmetz en Catlyn van Maas de Bie. In de finale verloren zij van Jeroen Mulderij en Samantha van Trijp die vooraf ook als 9 /m 16 geplaatst waren. 

In de hoogste categorie bij de Mix Elite ging de derde plek naar het koppel Fleur Maas en Thijs Roukens. De finale die werd gedomineerd door de familie de aanwezigheid van familie Van der Heijden werd uiteindelijk gewonnen door Milou van der Heijden met partner Rowan Damming. De verliezende finalisten waren zusje Nikkie van der Heijden en partner Dylan Bennett. 

Ook werden er prijzen verdeeld bij de dames. Bij de dames subtop gingen de nummers één geplaatst ook met de titel naar huis. Mandy Bekker en Dominique Serra namen het goud mee. Bij de dames top categorie ging het goud naar de Hoofddorpse dames Emme-Lotte Boon en Catlyn van Maas de Bie.

In de hoogste categorie bij de dames de elite waren het weer zusjes Van der Heijden die domineerde. Dit keer speelde zij samen en wisten zij de titel net zoals vorig jaar de winnen. In de finale versloegen zij Fleur Maas en Marieke Akkerman. Het brons ging naar Rianne van Mourik en Yvonne Verkouter. 

Bij de mannen ging de subtop titel naar Bjarni Kemperman en Bas Markus. De top titel naar Bas Cloin en Willem van Meerkerk. Bij de heren elite was het een spannend schema. Het brons ging uiteindelijk naar Frank Goossens en Thijs Roukens. In de finale speelde Tom Lucas met vaste partner Nick Kuys tegen Utrechters Nico Piek en Tom Hoevenaars. Na een spannende pot die met 11-10 in de derde game werd beslist ging de titel naar Tom en Nico. Tom en Nick gingen met het zilver naar huis toe. 

Ook volgend jaar vindt het DPD NK Dubbel 2020 plaats in Eindhoven. Na deze geslaagde editie hopen zij iedereen volgend jaar weer terug te zien om net zoveel plezier en passie op de baan te beleven. Bekijk alle schema's hier. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?