World Series halve finalisten bekendWorld Series halvefinalisten bekend

De halvefinalisten van de World Series Finals zijn bekend. Grote afwezige hier is Ali Farag (PSA-1). De nummer één van de wereld wist de poule niet te overleven. 

De acht beste van de wereld bij zowel de vrouwen als de heren op de PSA World Tour Finals Leaderboard strijden voor de prestigieuze titel én een prijzenpot van $320.000, -. Dit jaar is Caïro het decor van het sluitingstoernooi van dit squashseizoen. Voor Farag gaat zijn topseizoen helaas als een nachtkaars uit. Hij wist de gevaarlijke poule A niet te overleven. Ook Eredivisie toppers Simon Rösner (PSA-5) en Paul Coll (PSA-6) haalden de halve eindstrijd niet.

Bij de mannen staan Mohamed Elshorbagy (PSA-2) en Karim Abdel Gawad (PSA-4) tegenover elkaar in de ene halve finale, waar ook de andere halve finale totaal Egyptisch is. Tarek Momen (PSA-3) en Mohamed Abouelghar (PSA-7) treffen elkaar daar verrassend.

Bij de vrouwen mist Nour El Sherbini de laatste vier. Raneem El Welily (PSA-1) treft in Nour El Tayeb (PSA-5) een lastige opponent, terwijl Camille Serme (PSA-3) zich opmaakt voor een mooie strijd tegen Nouran Gohar (PSA-4). 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?