Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2019Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2019

Dat Squash Zwolle het adres is voor grote en gezellige squashtoernooien is al even bekend. Hou je agenda dan ook in de aanslag want zondag 30 juni pakt Squash Zwolle weer groots uit met de zesde editie van het Summer Racket Festival Doubles! 

Alleen met squashskills ga je het bij dit toernooi niet redden. Om kans te maken op deze felbegeerde titel moet je minimaal bezitten over een flink portie zenuwen van staal, de vlugheid van een panter, de conditie van een beer, de hardheid van een steenbok en de finesse van een houtworm. Maar wees niet gevreesd, want de beklimming naar de top van de berg des eeuwige roem zal geen solo expeditie zijn. In een team van 2 of 3 spelers ga je onder een strak blauwe hemel en stralende zon of Tl-balken de strijd aan tegen de andere gladiatoren en dit alles zal zijn in dubbelvorm.

Met een squashdubbel, voetvolley dubbel, tafeltennis dubbel en paddle dubbel moet het wel een leuke dag worden. Zonnebril op en smeer je bolletje al maar flink in met factor 50, want uniek aan dit toernooi is dat het ook buiten plaats vindt. 

De verbranden calorieën kunnen aan het einde van de dag weer worden aangevuld met een heerlijke barbecue voor alle spelers en aanhang. De kosten hiervoor zijn 17,50 per persoon (inclusief barbecue).

Klinkt dit alles niet geweldig? Dat dacht ik! Klik hier om in te schrijven of mail naar dagmar@squashzwolle.nl en schrijf je in! Graag bij opmerkingen je team naam doorgeven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?