Recordaantal inschrijvingen DPD Dutch Junior Open 2019

Maar liefst 528 deelnemers van over de hele wereld hebben zich ingeschreven voor de komende editie van het DPD Dutch Junior Open. Het toernooi, dat zal plaatsvinden van 11 juli tot en met 14 juli, wordt als afsluiter van het internationale jeugdcircuit gezien en groeit in populariteit onder de jonge en talentvolle squashspelers. 

Ook dit jaar zullen er daarom weer veel oude bekenden meedoen. Zo komt de winnaar van het Boys under 19 toernooi van vorig jaar, Lewis Anderson, terug naar Amsterdam om zijn titel te verdedigen. Daarnaast zullen de Nederlandse talenten Fleur Maas en Jerry Bisschops weer in actie komen tijdens het toernooi.

Het DPD Dutch Junior Open wordt gespeeld in het Frans Otten Station en is alle dagen gratis toegankelijk voor toeschouwers. Meer informatie over de starttijden en speelschema’s zal later op de website verschijnen. De gehele deelnemerslijst is hier terug te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?