SquashLife MagazineSquashLife Magazine 2019-2 in aantocht

Het nieuwe nummer van SquashLife Magazine komt er weer aan. Ook dit nummer staat weer vol met nationaal en internationaal nieuws. Wat te denken van alle toppers die op PSA niveau vaarweel zeggen, maar tegelijk steken onze nationale talenten hun neus Europees aan het venster. 

Ook geeft Roshan Bharos antwoord op 11 prikkelende stellingen en is er zoals altijd ruimte voor columns, kort nieuws en een nieuwe tip van de mannen van SquashSkills. 

Wil je SquashLife Magazine thuis in de bus ontvangen?
Mail dan nu naar klantenservice@virtumedia.nl!

SquashLife Magazine informeert en inspireert. Het magazine brengt je vier keer per jaar squashnieuws en achtergronden, interviews met (inter)nationale toppers, fun facts en lifestyle, spelregels, fysieke en technische trainingsadviezen en meer.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?