Elias en Sobhy winnen Pan American GamesElias en Sobhy winnen Pan American Games 2019

Diego Elias (PSA-8) en Amanda Sobhy (PSA-8) hebben afgelopen weekend beslag gelegd op de individuele titels tijdens de Pan American Games 2019. Elias pakte voor Peru de eerste gouden medaille, Sobhy was de eerste vrouw die twee keer wist te winnen.

Bij de mannen was naast Elias ook wereldtopper en defending champion Miguel Rodriguez (PSA-9) van de partij. De Colombiaan moest in de halve finale al zeilen bij zetten, maar wist toch door te dringen tot de finale. Hierin was Elias in vier games te sterk (11-6, 7-11, 12-10 en 11-8). 

In het vrouwentoernooi was Sobhy torenhoog favoriet. Zij trof in de finale landgenote Olivia Blatchford Clyne. Laatstgenoemde kwam nog 0-1 voor (7-11), maar zag Sobhy daarna de partij in haar voordeel beslissen (11-5, 11-7, 11-8). 

Klik hier voor alle uitslagen van de Pan American Games 2019. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?