Ter Sluis en Mijs ronde verder in Moskou

Marc ter Sluis (PSA-300) en Rene Mijs (PSA-264) hebben gister beide hun eerste ronde partij in Moskou weten te winnen. Het toernooi in Moskou de MTC Squash Russian Open 2019 is een 6k challenger toernooi. 

Ter Sluis wist in de eerste ronde met 3-1 te winnen van de Iraniër Mohammad Kashani (PSA-347). Hij zal het in de tweede ronde gaan opnemen tegen de Braziliaan Diego Gobbi (PSA-168). 

Ook Mijs wist de eerste ronde overtuigend met 3-0 te winnen van een Iraniër. Mohammad Amin Atakei Khaah (PSA-421) wist bij elkaar net aan 20 punten binnen te harken. De Nederlander zal in de tweede ronde de nummer twee geplaatste Hongaar Balazs Farkas (PSA-113) tegen komen. 

Volg het toernooi live via YouTube

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?