Beide Nederlanders uitgeschakeld in MoskouBeide Nederlanders uitgeschakeld in Moskou

Zowel Rene Mijs (PSA-264) als Marc ter Sluis (PSA-300) zijn er niet in geslaagd om de kwartfinale te bereiken van de MTC Squash Russian Open 2019. Gisteren konden we nog melden dat ze overtuigend de eerste ronde waren doorgekomen, maar de tweede ronde was helaas het eindstation.

Vooral de uitschakeling van Mijs was zuur, aangezien hij geblesseerd moest opgeven. Hij kon goed meekomen met de hoger aangeslagen Farkas Balasz (PSA-113), die 150 plekken hoger staat op de PSA World Ranking. Bij een 1-2 achterstand in games (10-12, 13-11, 6-11) en 4-6 achter ging de 39-jarige Mijs door zijn enkel, nadat hij voor de derde keer was uitgegleden. Het is te hopen dat hij op tijd hersteld is voor het EK Masters dat over twee weken begint in Wenen. 

Ook ter Sluis haalde de laatste acht niet. Hij kwam nog sterk 1-0 voor tegen de Braziliaan Diego Gobbi (PSA-168), maar kon niet voorkomen dat de nummer 168 langszij kwam en de wedstrijd naar zich toe trok (11-7, 5-11, 7-11, 7-11). 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?