EK Masters op punt van beginnen

De European Masters Individual gaat morgen van start in Wenen, Oostenrijk. Vanuit Nederland reizen 20 deelnemers af om zich te meten met de rest van Europa. 

Onder hun zit grote kanshebber op de titel Piedro Schweertman. Hij staat als eerste geplaatst bij de mannen 35+ en lijkt op papier dit ook waar te gaan maken. Ook Rene Mijs lijkt goede papieren te hebben om ver te komen, hij is 5/8 geplaatst en komt in de kwartfinale de nummer twee geplaatst tegen. Ook Daniel Lagewaard en Roberto Kalshoven doen mee bij de mannen 35+.

Bij de dames 35+ doet Prescilla Roos mee vanuit Nederland. Zij is ingedeeld in een poule van vier met grote kans op een podium plek. Bij de dames 40+ doet Lieke Bootsma mee en staat als zesde geplaatst. Karin Thiel die Nederland vertegenwoordigd staat als vierde van de acht geplaatst bij de dames 45+.

Ook kanshebber op eremetaal is 'MeerSquasher Ad Heskes. Heskes is als tweede geplaatst en speelt mee bij de mannen 60+. Zijn grootste concurrent komt uit Engeland en is de eerste geplaatste Allen Barwise. De laatste keer toen zij elkaar troffen wist Heskes nog te winnen. 

Ook Tonnie Mijs (40+), Jeroen van der Meer (40+), Hajo Reijers (45+), Wouter den Otter (45+), Eddy Groenewold (50+), Nico Gerritsen (50+), Paul van der Geest (50+), Felix Barenholz (55+), Gerard Juyn (55+), Fred Saarloos (60+), Erik Kooijman (65+) en Angelique Seerden (50+).

Volg de resultaten van onze landgenoten hier. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?