SL Magazine 2019-3 in aantochtSquashLife Magazine 2019-3 in aantocht

Traditiegetrouw betekent het eind van de zomer alweer het derde nummer van SquashLife Magazine. Hét magazine voor squashend Nederland. Ook komend nummer staat weer vol met nationaal- en internationaal squashnieuws.

Zoals in elk september nummer bekijken we alle Eredivisie teams voor het komende seizoen. Zowel bij de heren als bij de dames zijn er de nodige verschuivingen die de titelrace kunnen beïnvloeden. Natuurlijk lichten we altijd een TMG-Jeugdtopper uit, is er ruimte voor een buitenlandse topper en schrijven Laurens Jan Anjema en Paul Turken over wat hun bezighoudt. 

Wil je SquashLife Magazine thuis in de bus ontvangen?
Mail dan nu naar klantenservice@virtumedia.nl!

SquashLife Magazine informeert en inspireert. Het magazine brengt je vier keer per jaar squashnieuws en achtergronden, interviews met (inter)nationale toppers, fun facts en lifestyle, spelregels, fysieke en technische trainingsadviezen en meer.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?