Inovit OpeningstoernooiInovit Openingstoernooi

Zaterdag 7 september is al weer de achtste editie van het Inovit Openingstoernooi squash bij Squash Zwolle. Schrijf je nu in!

Het openingstoernooi zal in de vorm zijn van een teamtoernooi, vergelijkbaar met een competitiewedstrijd. Dit toernooi is een mooie gelegenheid om het squashseizoen 2019//2020  te openen. Het is een open toernooi, dus ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen aan dit evenement. 

Een team bestaat uit 4 spelers, van elke categorie 1 speler. De teams zullen door middel van een loting samengesteld worden, want elke speler geeft zich individueel op voor een bepaalde categorie. De loting wordt gezamenlijk gedaan voor aanvang van het toernooi, wat altijd een spannende en gezellige happening is. Hierdoor kunnen er in elke categorie max 16 deelnemers meedoen.

Binnen elke team speelt de hoogste geplaatste speler tegen de hoogste geplaatste speler uit het andere team etc. via de competitievolgorde 4-2-1-3. Er kan individueel ingeschreven worden in de volgende categorieën: 

Categorie 1        Heren A/B & Dames A
Categorie 2        Heren C & Dames B
Categorie 3        Heren D & Dames C
Categorie 4        Heren/Dames Recreant & Dames D

Het openingstoernooi van het squashseizoen gaat plaatsvinden op zaterdag 7 september a.s. Het toernooi zal beginnen rond 11.30 uur en de barbecue wordt rond 18 uur aangestoken. Het is ook mogelijk om introducékaarten te bestellen voor de barbecue a €7,50 per persoon.

Inschrijven is mogelijk via toernooi.nl via deze link inschrijven openingstoernooi of stuur een email naar Dagmar@squashzwolle.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?