Bharos niet door in MadeiraBharos niet door in Madeira 

Roshan Bharos (PSA-127) is er niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken van de Madeira International 2019. De Squash City speler wist zich niet langs Owain Taylor (PSA-205) te slaan.

Voor Bharos is het zijn eerste Europese toernooi van dit squashseizoen. In de zomer kwam hij al in actie tijdens enkele toernooien in Australië waarbij hij telkens de tweede ronde haalde. In Portugal lukte dit echter niet. De uit Wales afkomstige Taylor was met 3-1 te sterk (11-7, 11-3, 9-11, 11-9). 

Bharos, inmiddels terug te vinden op een 127e plek op de PSA World Ranking, komt ook komend seizoen weer in actie in de DPD SBN Eredivisie. Net als vorig seizoen verdedigt hij de kleuren van Squash City uit Amsterdam. Lees meer over de DPD SBN Eredivisie in het nieuwe nummer van SquashLife Magazine!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?