Van der Heijden sterk in ShanghaiVan der Heijden sterk in Shanghai

Milou van der Heijden (PSA-32) is het squashseizoen sterk begonnen met haar goede optreden tijdens de China Open 2019. In de eerste ronde trof ze in Low Wee Wern (PSA-34) een geduchte tegenstandster. 

De uit Maleisië afkomstige Wern stond maandenlang in de top-10 van de wereld. In oktober 2014 stond ze op een zeer verdienstelijke vijfde plaats. Vorig seizoen kwam ze terug van een 260e plek tot haar beste resultaat afgelopen juli: 23e. Dat van der Heijden haar trof in de eerste ronde was niet specifiek een goede loting. Toch liet de Nederlandse geweldig squash zien met een 3-0 overwinning tot gevolg (16-14, 11-9, 11-3). 

In de tweede ronde speelde ze gisteren tegen de nummer één van de wereld Raneem El Welily (PSA-1). Dat de Egyptische een maatje te groot is moge duidelijk zijn, maar met een 11-5, 11-7, 11-5 nederlaag kan van der Heijden toch terugkijken op een goede start van het squashseizoen 2019-2020.

Klik hier voor alle uitslagen van de China Open 2019. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?