Ook Fletcher niet opgewassen tegen van der HeijdenOok Fletcher niet opgewassen tegen van der Heijden

Milou van der Heijden (PSA-32) is goed begonnen aan de Open de France Nantes 2019. In de eerste ronde tegen Olivia Fletcher (PSA-39) werd met 2-1 gewonnen.

De viervoudig Nederlands kampioene is haar squashseizoen goed begonnen. Vorige week won ze al knap van voormalig wereldtopper Low Wee Wern (PSA-34), waarna ze nu uitkomt in Nantes (Frankrijk). Hier was de Amerikaanse Olivia Fletcher haar tegenstandster. In een nieuw concept (best-of-3) was onze landgenote nipt sterker (9-11, 11-7, 11-9). 

In de tweede ronde treft van der Heijden nu Millie Tomlinson (PSA-22). De laatste keer dat de Engelse en van der Heijden elkaar troffen was Tomlinson de sterkste, maar de keer daarvoor ging de winst naar de Nederlandse. 

Klik hier voor alle uitslagen van de Open de France Nantes 2019. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?