Nederlanders verliezen op PSA Tour

Milou van der Heijden (PSA-32) en Tessa ter Sluis (PSA-71) wisten beide niet de volgende te bereiken in Hong Kong en Nantes. 

Van der Heijden wist nadat ze eerste ronde won niet te stunten in de tweede ronde. De Nederlands Kampioen verloor met 2-0 van de Engelse Millie Tomlinson (PSA-22) bij de Open de France 2019 in Nantes. 

Ter Sluis kwam in actie bij de eerste ronde van de HKFC Interntanional in Hong Kong. De Nederlandse speelde in haar eerste ronde tegen de hoger geplaatste Lee Ka Yi (PSA-51) uit Hong Kong. Ter Sluis speelde een sterke wedstrijd, maar moest uiteindelijk met 11-4 in de vijfde set haar meerdere erkennen in haar tegenstandster. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?