Makin en Coll in halve finaleMakin en Coll in halve finale Open de Nantes

Paul Coll (PSA-6) en Joel Makin (PSA-12) staan als 'squash Nederlanders' in de halve finale van de Open de Nantes 2019. Ook DKTP-it/MAX speler Gregoire Marche (PSA-16) heeft in eigen land de halve eindstrijd gehaald. Aan het toernooi in Frankrijk doen verschillende wereldtoppers mee, maar onze eigen landgenoten zijn helaas al uitgeschakeld. 

Victoria Squash Rotterdam speler Makin versloeg in de kwartfinale Twente speler Fares Dessouky (PSA-15). In de halve eindstrijd zou hij normaal gesproken de kopman treffen van Coulisse/Twente, maar Rösner (PSA-5) liet zich verrassen door Gregoire Marche. Ook Coll liet zich bijna verrassen door Labee Group/Squash Ridderkerk topper Mathieu Castagnet (PSA-32), maar kon het in de derde game nog nét rechttrekken. Vandaag speelt hij tegen Zahed Salem (PSA-14). 

Bij de vrouwen speelt thuisfavoriet Camille Serme (PSA-3) tegen Hania El Hammamy (PSA-15) en Sarah-Jane Perry (PSA-7) treft Amanda Sobhy (PSA-8). In het best-of-3 format kunnen beide wedstrijden alle kanten op.

Klik hier voor de gehele draw en alle uitslagen van de Open de Nantes 2019. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?