Dunlop Circuit 2019/2020Dunlop Circuit 2019/2020

Op zaterdag 28 september gaat ook het Dunlop Squash Circuit weer van start. Bij Racketcentrum Houten start alweer de viertiende jaargang van het altijd populair circuit. 

Ook dit seizoen zullen ze weer tien toernooien verspreidt over het gehele land organiseren. Een mooie competatieve tour voor de fanatieke wedstrijdspeler, maar ook prima voor de lokale speler. Daarnaast zullen er dit jaar vier van de toernooien op vrijdagavond plaatsvinden. Ze streven ernaar om deze toernooien om 19.00 te laten beginnen en de eerste rondes van het toernooi zal best of 3 worden gespeeld.

Finales en de laatste plaatsingswedstrijden van de avond zijn best of 5. Uiteraard hebben ze voor vrijdagen gekozen waarop geen SBN competitie zal plaatsvinden.

De andere toernooien zijn zoals je van hun gewend bent op zaterdag, waarbij natuurlijk het gehele toernooi uitgespeeld zal worden en alle wedstrijden best of 5 zijn. 

Nieuw is de datum voor het Squashtime toernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op de zaterdag tussen Kerst en Oud & Nieuw op 28 december. 

Verder zal op zaterdag 25 januari de Dunlop Pre nationals, met een totale prijzenpot van € 1700.- voor de A-catgorie, plaatsvinden én sluiten ze het seizoen af met de Adri van Noort Memorial bij 'MeerSquash in Hoofddorp op zaterdag 13 juni .

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?