EYE Tour Squash Delft sterk bezet

Op 4 en 5 oktober 2019 vindt bij Squash Delft de eerste EYE Tour plaats. Bij deze editie is er ook een mannen PSA toernooi. Het toernooi kent nu al ruim 65 spelers waarvan er 30 uitkomen in de PSA Heren A. Tot 2 oktober 2019 kan er ingeschreven worden. 

Het eerste toernooi van de nieuwe EYE Tour in Delft is sterk bezet bij de profs. Onder andere de tweelingbroers Obregon, Rodrigo en Fransisco, doen mee. Naast een aantal sterke buitenlandse squashers doen ook vanuit Nederland toppers mee. Zo is nummer twee van afgelopen NK Rene Mijs van de partij en doet ook Thijs Roukens mee. Voor de rest komen de spelers uit verschillende landen zoals Spanje, Engeland, Ierland, Italië en Duitsland. 

Naast de PSA Heren A zijn ook de welbekende Heren B, C, D en de Dames A, B, C van de partij. Lijkt het jou leuk om zelf mee te doen en ondertussen top squash te zien? Schrijf je snel via deze link! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?