Netsuite San FranciscoNetsuite San Francisco 2019 op punt van beginnen

Morgen begint in San Francisco de Netsuite Open 2019. Onder de deelnemers vinden we onze eigen landgenote Milou van der Heijden (PSA-32) terug. Verder zien we in het $121.000 toernooi ook nog genoeg DPD Eredivisie spelers. 

Bij de mannen voert Mohamed Elshorbagy (PSA-2) het deelnemersveld aan. Hij krijgt concurrentie van Tarek Momen (PSA-3) en Simon Rösner (PSA-5). Met verder alleen Miguel Angel Rodriguez (PSA-7) staan er maar 4 top-10 spelers op de deelnemerslijst. Misschien kan Victoria speler Joel Makin (PSA-12) hiervan profiteren.

Met 7 top-10 speelsters, waarvan de nummer één van de wereld, doen de vrouwen het een stuk beter. Raneem El Welily (PSA-1) zal proberen haar jaar goed te beginnen in Amerika en moet afrekenen met Joelle King (PSA-6) en Camille Serme (PSA-3). Milou van der Heijden speelt ook in San Francisco en treft in de eerste ronde Mariam Metwally (PSA-24). Mocht van der Heijden treft ze Amanda Sobhy (PSA-8) in de tweede ronde.

Klik hier voor de hele draw van de Netsuite Open 2019. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?