Van der Heijden boekt weer sterke overwinningVan der Heijden boekt weer sterke overwinning

Milou van der Heijden (PSA-32) heeft voor het derde PSA toernooi op rij de tweede ronde gehaald. Na de China Open en de Open de France was ze ook bij de Netsuite Open in vorm. Ze versloeg in de openingsronde de hogergeplaatste Mariam Metwally (PSA-24).

Net als tijdens de Open de France spelen ze tijdens de Oracle Netsuite Open in een best-of-3 format. In Nantes beviel dat van der Heijden enorm met een 2-1 overwinning op Olivia Fletcher (PSA-39) en ook Mariam Metwally ging er af tegen de Nederlandse. Beide games waren close, maar gingen met minimaal verschil naar de viervoudig Nederlands kampioene (11-9, 11-9).

In de tweede ronde treft ze de thuisfavoriet: Amanda Sobhy (PSA-8). Ook tijdens het WK Squash (eind oktober) treft van der Heijden mogelijk de oudste Sobhy zus. 

Klik hier voor de complete draw en alle uitslagen van de Netsuite Open. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?