NK Masters 2019NK Masters 2019 nadert de 50 deelnemers

De NK Masters 2019 is het laatste NK van 2019. Op dit moment hebben al bijna 50 spelers zich ingeschreven en dit aantal groeit nogsteeds. 

Eerder liet Nederlands kampioen 60+, Ad Heskes, al weten ook weer aanwezig te zijn op het NK voor 35+ t/m 75+. "Naast het squashenvind ik het leuk om alle ouwe squashmaten weer te zien. Beetje reünie-achtig dus. Gewoon een keer proberen wat mij betreft" aldus Heskes. Net als Heskes is ook Marco van den Berg weer aanwezig als hoofdscheidsrechter, al is hij de afgelopen drie jaar niet in actie gekomen vanwege het ontspannen karakter van het toernooi. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor een shiatsu massage door Ina Haverhals. Bij het EK Masters in Wenen bleek dit een succes. Reden genoeg voor de organisatie om dit te continueren! 

Het NK wordt dit jaar, na het bestuderen van de overvolle agenda, gespeeld op 26 en 27 oktober. Dan zijn de banen van MeerSquash hét decor van de nationale kampioenschappen. Net als de voorgaande jaren zal er gespeeld worden over twee dagen, waarbij er op beide dagen rond het middag uur gestart zal worden. Natuurlijk is bij de DPD NK Masters de prestatie belangrijk, maar ook het sociale aspect zal zeker niet vergeten worden. 

Wil je graag meedoen? Inschrijven kan nu alvast via www.toernooi.nl! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?