Kwartfinalisten US Open squash bekend

De US Open Squash 2019 in Philadelphia is bijna een week onderweg en inmiddels zijn de kwartfinalisten bekend. Het eerste grote platinum toernooi van dit seizoen is meteen een grote test voor alle spelers om te zien waar zij staan. 

Bij de mannen wisten alle top-8 geplaatste spelers de laatste acht te halen. Ali Farag (PSA-1) staat zelfs al in de halve finale, dit door opgave van Miguel Rodriguez (PSA-9). De andere wedstrijden gaan tussen Mohamed Elshorbagy (PSA-2) en Paul Coll (PSA-5), Karim Abdel Gawad (PSA-4) en Diego Elias (PSA-7) en als laatste wedstrijd strijden Tarek Momen (PSA-3) en Simon Rosner (PSA-6) tegen elkaar. 

Bij de dames is er wel een verrassing bij de laatste acht. Rowan Elaraby (PSA-31) wist gisteren van Joelle King (PSA-6) te winnen in een spannende vijfsetter. De Egyptische speelt in de kwartfinale tegen landgenote Nour El Tayeb (PSA-3). De winnaar van deze partij speelt tegen Raneem El Welily (PSA-1) of Sarah-Jane Perry (PSA-7). Aan de onderkant van het schema spelen Nouran Gohar (PSA-5) en Tesni Evans (PSA-9), Amandy Sobhy (PSA-8) en Camille Serme (PSA-4) tegen elkaar voor een plek in de halve finale. 

Bekijk hier het gehele speelschema en alle uitslagen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?