RIVAX hoofdsponsorRIXAX hoofdsponsor Eredivisionist Squash Almere

Op de valreep van de eerste thuiswedstrijd van aanstaande woensdag, heeft het verhuurbedrijf RIXAX uit Almere zich verbonden als hoofdsponsor aan Squash Almere. Eigenaar Richard Riedeman was in succesjaren van Squash Almere eveneens de hoofdsponsor. RIXAX directeur Mark van Meer hoopt met hun steun die gouden tijd te laten herleven. 

RIXAX was afgelopen seizoen al verbonden als subsponsor van Squash Almere en heeft bij gedragen aan de onverwachte promotie van de club naar de eredivisie. Het was tien jaar gelden dat Almere voor het laatst in de Eredivisie uitkwam.

Manager/coach Thony Schwab is zeer content met het binnenhalen van RIXAX. "Door de steun van RIXAX kunnen we nu de strijd tegen degradatie aangaan in de Eredivisie squash die sinds jaren niet zo sterk is geweest" zegt Schwab. De topteams hebben allemaal top tien spelers van de Wereld in hun selectie en kunnen makkelijker schakelen in hun opstellingen. RIXAX Almere heeft als nummer 1 speler, de Schot Alan Clyne, maar met een Wereldranking van 46 behoort de Schotse speler niet bij de beste 20 spelers van de Nederlandse Eredivisie. Toch is Schwab hoopvol. "We zijn in de breedte sterk en kunnen zeker bij een aantal wedstrijden voor een stunt gaan zorgen. Aan het einde van de competitie  moeten we maar 1 club onder ons houden" vertelt hij. 

Aanstaande woensdag speelt RIXAX Almere zijn eerste thuiswedstrijd tegen de landskampioen van twee jaar geleden, Coulisse Twente.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?