Farag en Gohar pakken US OpenFarag en Gohar pakken US Open 

Waar Ali Farag (PSA-1) makkelijk zijn tweede US Open won had Nouran Gohar (PSA-5) het verschrikkelijk lastig tegen landgenote Nour El Tayeb (PSA-3). Ook voor haar was het haar tweede titel in Philadelphia.

Voor Farag was de US Open een ideaal toernooi. Hij verloor geen game, kreeg een gratis ticket naar de halve finale en klopte de nummer twee van de wereld op overtuigende wijze. Mohamed Elshorbagy (PSA-2) had in de finale niets in te brengen tegen het gevarieerde spel van de vlugge Farag. Tijdens de China Open was Elshorbagy nog de betere van de twee, wat ook gelijk de enige nederlaag van Farag was dit squashseizoen.

Bij de dames was de finale een flink stuk spannender. Gohar kwam 0-2 achter tegen landgenote Nour El Tayeb en leek rijp voor de slacht. De derde game ging nipt naar de nummer vijf van de wereld (met 14-12), waar ze ook nog een matchball overleefde. In de resterende wedstrijd was ze daarna de sterkere (11-8, 11-7). 

Klik hier voor alle uitslagen van de US Open. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?