DPD Heren EredivisieDPD Heren Eredivisie speelronde 2

Morgen gaat de DPD Heren Eredivisie weer verder met de tweede speelronde. Victoria Rotterdam, Coulisse/Twente en Squash City pakten vorige week allemaal de volle buit en staan dus bovenaan. Ook CS Drachten / Froconsur won, al was het nipt. Zij spelen de kraker van deze speelronde, uit bij Victoria.

Victoria Squash Rotterdam - CS Drachten Froconsur
De wedstrijd tussen de clubs uit Rotterdam en Drachten belooft een spectakel te worden. Borja Golan (PSA-34) en Raphael Kandra (PSA-30) gaan er normaal gesproken op positie één een geweldige wedstrijd van maken. Vorige maand troffen ze elkaar en toen werd het 12-10 in de vijfde in het voordeel van de Duitser. Kan Kandra voor zijn nieuwe club gelijk scoren?
Ook de wedstrijd Joris Wagenaar - Thijs Roukens en de pot tussen Piëdro Schweertman - Tom Richards (PSA-23) zijn geen uitgemaakte zaak, al ligt het voordeel in beide wedstrijden bij de mannen uit Drachten.

RIVAXX Squash Almere - Coulisse/Twente
Een speler van het kaliber Simon Rösner (PSA-6) op de banen bij Squash Almere is weer even geleden, maar de club van Thony Schwab is weer terug op het hoogste niveau en met RIVAXX als hoofdsponsor is het doel om dat ook even te blijven. Morgen spelen zij voor het eerst thuis op het hoogste niveau. Ze treden aan met de broers Obregon en Marc ter Sluis (PSA-325). Twente zet hier Rösner, Laurens Jan Anjema en Hessel Reekers tegenover. 

Squash City - 'MeerSquash
Een klinkende 12-1 overwinning vorige week uit bij DKTP-it/MAX was voor Squash City een geweldige start van het seizoen. Thuis tegen 'MeerSquash zou het fijn zijn als daar een mooi vervolg op kwam, maar dat lijkt op het eerste oog lastig te worden. James Peach (PSA-222) en Joel Jaume (PSA-260) zijn de buitenlanders van dienst en komen in actie tegen Paul Coll (PSA-5) en Tim Weber. Op positie drie is het een Nederlands onderonsje tussen Nick Kuys enerzijds en Bart Ravelli aan de kant van 'MeerSquash.

Labee Group/Squash Ridderkerk - DKTP-it/MAX
En ook de laatste wedstrijd van de avond is een hele mooie. Mathieu Castagnet (PSA-27) en Gregoire Marche (PSA-16) zijn de blikvangers van de avond, maar worden voorafgegaan door Rene Mijs en Roberto Kalshoven. Hier ligt het voordeel normaal gesproken bij Mijs, waarbij Marche dan weer de favoriet is op positie één. Als laatste gaan Lucas Serme (PSA-36) en Iker Pajares (PSA-38) de baan op en die wedstrijd kan beide kanten op! 

Net als vorig seizoen telt de DPD SBN Eredivisie acht teams en is er geen enkel team meer vrij. Nieuw dit jaar is de eredivisie website! Ideaal om de teams te bekijken, het speelschema en ook live scores. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?