Egyptian Squash OpenDraws: Egyptian Squash Open

Morgen begint in Cairo de Egyptian Squash Open 2019. Vóór de piramides zal de gehele wereldtop uitvechten wie de opvolgers worden van Karim Abdel Gawad en Raneem El Welily.

Bij de vrouwen is het ook gelijk hét WK Squash 2019. Vanuit Nederlands perspectief kijken we uiteraard gelijk naar Milou van der Heijden (PSA-29). De viervoudig Nederlands kampioene staat inmiddels op een 29e plek op de PSA World Ranking en is als geplaatste speelster gekoppeld aan Menna Nasser (PSA-51) uit Egypte. Bij winst komt ze topspeelster Amanda Sobhy (PSA-8) tegen. 

Het deelnemersveld wordt uiteraard aangevoerd door Raneem El Welily (PSA-1). Zij heeft een grote voorsprong op Nour El Sherbini (PSA-2) en Nour El Tayeb (PSA-3). Laatstgenoemde treft El Welily mogelijk al in de kwartfinale. 

Bij de heren is het 'gewoon' de Egyptian Squash Open. Desalniettemin reist bijna de gehele wereldtop af naar het land van de farao's. Ali Farag (PSA-1) voert het veld aan in het bovenste gedeelte van het veld. De grote afwezige is Mohamed Elshorbagy (PSA-2), waardoor Tarek Momen (PSA-3) dé uitdager wordt. 

Klik hier voor alle draws van het WK voor vrouwen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?