Van der Heijden haalt derde ronde WK net nietVan der Heijden haalt derde ronde WK net niet

Milou van der Heijden (PSA-29) is er niet in geslaagd om de derde ronde te bereiken van het WK Squash voor vrouwen. In de tweede ronde was de uit Maleisie afkomstige Sivasangari Subramaniam (PSA-48) net te sterk.

Van der Heijden begon sterk aan het WK in Cairo, Egypte. In de eerste ronde was ze met 3-1 te sterk voor Menna Nasser (PSA-51) (9-11, 11-8, 11-8, 11-7). Een ronde verder leek op voorhand Amanda Sobhy (PSA-8) haar tegenstandster, maar die werd verslagen door de opkomende Subramaniam. Van der Heijden kreeg voldoende kansen in de wedstrijd, maar zag de derde game net verloren gaan. Ook de vierde game ging nipt naar Subramaniam (11-4, 6-11, 12-10, 11-9). 

Het WK voor dames is aan de bovenkant van het schema aanbeland bij de kwartfinales. Onderin het schema worden vandaag de derde ronde partijen gespeeld Check alle uitslagen hier. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?