Eerste halve finalisten bekend in Egypte 

De eerste halve finalisten in Egypte zijn inmiddels bekend. In Egypte vindt deze week de CIB PSA Womens World Championship plaats en de CIB Egypte Squash Open voor de mannen. In beide schema's zijn gisteren de kwartfinales van de bovenste helft gespeeld.

Bij de dames was het vooraf de mooiste wedstrijd op papier Raneem El Welily (PSA-1) tegen Nour El Tayeb (PSA-3), maar helaas na een 7-0 voorsprong in de eerste game voor El Welily moest El Tayeb geblesseerd opgeven. In de andere kwartfinale speelde de Egyptische Nouran Gohar (PSA-5) tegen Sarah-Jane Perry (PSA-7). Na 57 minuten wist Gohar met 3-1 (9-11, 13-11, 12-10, 11-8) close te winnen. Hierdoor spelen de Egyptische dames Gohar en El Welily tegen elkaar.

Vanavond spelen Nour El Sherbini (PSA-2) en Joelle King (PSA-6) tegen elkaar en Camille Serme (PSA-4) en Hania El Hammamy (PSA-11) tegen elkaar voor een plek in de andere halve finale.

Bij de mannen werd het publiek gisteren getrakteerd op een spektakelstuk tussen Paul Coll (PSA-5) en Fares Dessouky (PSA-14). De wedstrijd die ruim 82 minuten heeft geduurd werd pas in de vijfde set beslist in het voordeel van Coll (11-6, 5-11, 11-8, 9-11, 11-9). De andere kwartfinale ging tussen de verrassende kwartfinalist Daryl Selby (PSA-17) en nummer één geplaatst Ali Farag (PSA-1). De Engelsman pakte brutaal de leiding door de eerste game met 11-8 te winnen, maar Farag stelde orde op zaken door uiteindelijk 3-1 (8-11, 11-7, 11-9, 11-5) te winnen. Hierdoor zal de halve finale gaan tussen Paul Coll en Ali Farag. 

Karim Abdel Gawad (PSA-4) en Marwan Elshorbagy (PSA-8) spelen vanavond de eerste kwartfinale bij de mannen, de andere zal gaan tussen Joel Makin (PSA-12) en de verrassing van het toernooi Fransman Baptiste Masotti (PSA-59). Winnaars van deze confrontaties zullen tegen elkaar spelen in de andere halve finale. 

Bekijk hier alle uitslagen en wedstrijd verslagen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?