DPD Heren EredivisieDPD Heren Eredivisie speelronde 4

Morgen gaat de DPD Heren Eredivisie weer verder met de vierde speelronde. Coulisse/Twente en CS Drachten / Froconsur hebben als enige teams de vorige drie ontmoetingen omgezet in winst en bezetten de eerste twee plekken. 

Labee Group/Squash Ridderkerk - Coulisse/Twente 
Squash Ridderkerk speelde drie mooie wedstrijden, maar zette er pas één om in winst. In eigen huis treffen zij morgen koploper Twente, wat ook een lastig karwei wordt. Rene Mijs opent tegen Laurens Jan Anjema, waarna Carlos Cornes (PSA-75) de jonge Engelsman Patrick Rooney (PSA-67) treft. Cornes heeft waarschijnlijk de grootste kans op winst. Fabian Verseille (PSA-117) speelt als laatste tegen de listige Aditya Jagtap (PSA-72). 

CS Drachten / Froconsur - DKTP.IT/MAX
De mannen uit Drachten zijn goed begonnen aan het Eredivisie seizoen, maar hebben morgen een groot probleem. Door het WK squash kunnen zij niet beschikken over hun buitenlandse sterren, waardoor ze genoodzaakt zijn om Thijs Roukens op plek één te zetten. MAX heeft met de Schoor broers twee spelers die niet meer op de PSA World Tour actief zijn een voordeel. Roukens wordt bijgestaan door Norman Junge en Derk Kuiper. Zij treffen naast Jens en Carsten Schoor ook nog Roberto Kalshoven.

Victoria Rotterdam - 'MeerSquash
De nummer drie van de ranglijst treft de nummer vier: Victoria - 'MeerSquash. Op alle plekken ligt het voordeel van de Rotterdammers, maar wellicht kan 'MeerSquash voor een stunt zorgen. Joeri Hapers (PSA-141) opent tegen Bart Ravelli, waarna Sebastian Bonmalais (PSA-71) en Joe Lee de baan op gaan. Als laatste treffen Piëdro Schweertman en Tim Weber elkaar weer eens een keer. 

RIXAX Squash Almere - Squash City
In Almere staat er een heuse degradatiekraker op het programma. Thuisploeg Squash Almere speelt zo sterk als ze kunnen met Olli Tuominen, voormalig nummer 13 van de wereld. Hij krijgt ondersteuning van Francisco Obregon en Marc ter Sluis (PSA-311). 
Ook Squash City speelt op volle sterkte, al missen zij ook enkele spelers door het naderende WK. Bernat Jaume (PSA-84), Roshan Bharos (PSA-123) en James Peach (PSA-218) lijken op alle posities iets sterker, maar Almere is zeker niet kansloos. Hoogst waarschijnlijk de mooiste wedstrijd van morgenavond! 

Nieuw dit jaar is de eredivisie website! Ideaal om de teams te bekijken, het speelschema en ook live scores. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?