WK onderweg, kans op eredivisie succesWK onderweg, kans op eredivisie succes

Het WK Squash is alweer een paar dagen onderweg en inmiddels aanbeland bij de derde ronde. Aan het belangrijkste toernooi van het jaar doen geen landgenoten mee, maar wel enkele spelers die ook te bewonderen zijn in de DPD Heren Eredivisie. 

In de derde ronde missen we maar twee geplaatste spelers. Toevallig zijn dit DKTP.it/MAX speler Gregoire Marche (PSA-14) en de voor CS Drachten / Froconsur uitkomende Daryl Selby (PSA-20). Beide verloren al in de eerste ronde. 

De grootste verrassing bij de laatste 16 is de lokale favoriet Abdulla Al Tamimi (PSA-47). Hij was te sterk voor zowel Marche als Labee Group/Squash Ridderkerk speler Mathieu Castagnet (PSA-28). Naast Al Tamimi is James Willstrop (PSA-18) de tweede ongeplaatste speler in de derde ronde.

Vandaag worden er vier derde ronde partijen gespeeld. Coulisse/Twente speler Simon Rösner (PSA-6) en Diego Elias (PSA-7) hebben deze al gewonnen en staan in de kwartfinale. Mogelijk treffen ze daar de Egyptenaren Karim Abdel Gawad (PSA-4) en Tarek Momen (PSA-2). 
Morgen komt het onderste gedeelte van het schema in actie, waaronder 'MeerSquasher Paul Coll (PSA-5). 

Klik hier voor de complete draw van het WK Squash. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?