Veldkamp wint in LondenVeldkamp wint in Londen

Sanne Veldkamp (PSA-103) heeft haar eerste ronde wedstrijd gewonnen tijdens de London Open 2019. Ze won gisteren van de uit Wales afkomstige Nia Davies (PSA-181).

Waar Veldkamp vorige week nog geblesseerd moest opgeven in de eerste ronde tijdens de Val de Marne Open 2019 kende ze nu een sterk begin van het toernooi. In de eerste ronde was Nia Davies de tegenstandster. In een spannende wedstrijd was het de Victoria speelster die als winnares van de baan stapte (12-10, 11-4, 5-11, 11-9).

In de volgende ronde komt ze Nikki Todd (PSA-69) tegen uit Canada. De in vorm verkerende Todd won vorige week nog het toernooi in Frankrijk. Klik hier voor alle uitslagen en de draw van de London Open 2019. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?