Veldkamp en ter Sluis halen kwartfinale nietVeldkamp en ter Sluis halen kwartfinale niet

Sanne Veldkamp (PSA-103) en Marc ter Sluis (PSA-311) hebben in Londen en Rende de kwartfinale niet gehaald. Voor Veldkamp was Nikki Todd (PSA-69) te sterk, ter Sluis haald het nét niet tegen Elliot Morris Devred (PSA-267).

Veldkamp was gisteren nog met 3-1 te sterk voor Nia Davies (PSA-181), maar kon het in de tweede ronde niet bolwerken tegen de hoger aangeslagen Nikki Todd. De uit Canada afkomstige Todd won in straight games (11-6, 11-3, 11-1). 

Ook Marc ter Sluis won zijn eerste ronde partij, maar haalde de kwartfinale niet. In Rende (Italië) won hij met 3-0 van Vladislav Titov (PSA-202), waarna hij nét niet kon winnen van Elliot Morris Devred. De speler van Squash Almere kwam 1-2 voor (11-4, 5-11, 6-11), maar zag daarna de Engelsman de wedstrijd binnenslepen (11-6, 11-9). 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?