DPD Heren EredivisieDPD Heren Eredivisie speelronde 5

Morgen gaat de DPD Heren Eredivisie weer verder met de vijfde speelronde. Hierin staat de kraker tussen koploper Coulisse/Twente en nummer 2, Victoria Squash Rotterdam, centraal. 

Coulisse/Twente - Victoria Squash Rotterdam
Dé kraker van deze speelronde: Twente tegen Victoria. De mannen van Henk Meulenbelt hebben 45 punten bij elkaar geslagen uit vier wedstrijden en zijn als team nog ongeslagen. Victoria Rotterdam heeft zeven punten minder, waardoor ze de schade morgen moeten beperken om nog in het spoor te blijven. Met Sebastian Bonmalais (PSA-71) op één tegen Simon Rösner (PSA-6) lijkt die partij in ieder geval verloren. Joris Wagenaar heeft het voordeel op positie drie tegen Hessel Reekers, waardoor de beslissing op de laatste wedstrijd zou kunnen vallen. Hierin heeft George Parker (PSA-43) het voordeel ten opzichte van Piëdro Schweertman, al lijkt de Nederlands kampioen dit seizoen tot grote dingen in staat in de DPD Heren Eredivisie. 

'MeerSquash - CS Drachten / Froconsur
In Hoofddorp moet CS Drachten proberen om in het spoor van de topploegen te blijven, maar normaal gesproken wordt het afhaken van de mannen uit Friesland. Op dit moment staat Youssef Soliman (PSA-40) nog in de opstelling, maar de kans is groot dat de Egyptenaar niet kan spelen. Met Raphael Kandra (PSA-25) op één tegen Paul Coll (PSA-5) en Thijs Roukens in dat geval op twee tegen nieuwkomer Lwamba Chilese (PSA-160) wordt het lastig voor de mannen. Daarnaast zet de thuisclub Bart Ravelli nog in op positie drie, waardoor een overwinning voor de bezoekers op die plek lastig wordt. Mocht Soliman wel aanwezig zijn wordt de avond heel spannend. In dat geval beslissen Ravelli en Roukens over de bonuspunten.

DKTP.it/MAX - RIXAX Squash Almere
Zowel MAX Beverwijk als Squash Almere boekten vorige week hun eerste overwinning. Beide teams willen dit graag een gevolg geven om terrein te winnen op hun concurrenten. In de openingswedstrijd treft Roberto Kalshoven in Ishmael Mubure een prima tegenstander. Iker Pajares (PSA-35) tegen Rodrigo Obregon is voor de toeschouwer ook een leuke wedstrijd om naar te kijken. Als laatste treffen Jens Schoor en Marc ter Sluis elkaar wat wellicht de beslissende partij kan zijn.

Squash City - Labee Group/Squash Ridderkerk
In Amsterdam staat er voor Squash City een belangrijke wedstrijd op het programma. Met één punt achter op Squash Almere staan de mannen uit de hoofdstad laatste, maar thuis tegen Ridderkerk liggen er kansen. Nick Kuys treft op positie drie Rowan Damming. Het toptalent van Nederland debuteert en mag tegen zijn oude trainer proberen de bezoekers gelijk op het goede spoor te zetten. Op positie één is het aan Nathan Lake (PSA-57) om weer te stuntten. Hij speelt tegen Mathieu Castagnet (PSA-28). De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Sean Conroy (PSA-115) aan de kant van Squash City en Rene Mijs (PSA-229) aan de kant van Squash Ridderkerk.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?