EK Squash 2020 naar Eindhoven

Het EK Squash voor landenteams in 2020 word gehouden in Eindhoven zo werd vandaag bekend gemaakt. Van 29 april tot en met 2 mei zullen Europese toppers strijden om de titel. 

In Eindhoven zal een glasscourt worden opgebouwd in Het Klokgebouw en bieden de tribunes voor ruim honderden mensen de kans om hun toppers van dichtbij te zien. De organisatie ligt in handen van Squash Bond Nederland in samenwerking met Squashtime Eindhoven en DPD, die zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan de sport. 

"Door het EK Squash in 2020 naar Nederland te halen, hopen we nog meer mensen te interesseren voor de sport. Iedereen is welkom: jong, oud, groot squashfan of gewoon geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de sport", aldus Sven Wouters, directeur van de squashbond.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?